.

Saturday, January 30, 2010

cube kira berapa ramai yang tengah tido?

kobanna 10'

 
  
  
  
  
  

Antara isi yg di kongsi :
1. Menjaga ketuanan Melayu
2. Dimana kucari pengganti Saddam Hussein (?)

- Alhamdulillah -

8 comments:

yellowrose said...

oo wat kt dewan cmnih ke..bosan giler da org yg kt blkg2 tuh..jaoh giler..igtkan kat auditorium..

Anonymous said...

@ yellow rose,
eh...ok laa.takde rase bosan pon tau.aku duk kat belakang dewan kat bwh lagi tu...
dalam dewan ni ader 2 skrin besar yang memaparkan presentation kertas keje sambil diselang-selikan dengan live video feed penceramah/pembentang kertas keje tu.

@ musaf,
letak laa gmbar lain skali. supaya yg tak dapat datang ke konvensyen pemikiran al-banna dapat berkongsi bersama perasaan berada di tempat kejadian. :)

ibnu_zurai said...

musaf..ko try usha link ni... tgk brape ramai yg tido ( kalo nmpk la)

http://perisik-rakyat.com/2010/01/ku-li-kelantan-berhak-dapat-royalti.html


ps: saya bukan laa individu yg pro-pas

musaf said...

asna' - time ni ucapan pembukaan tu yg mcm bosan sket. Bila ustaz Rusydi dan ustaz Fauzi memberntang kn kertas kerja, sangat menarik. Lagi2 ust Fauzi, sapa penah denga die ckp mesti smgt nk dengar lagi.

iyolah2 nnt aku tambah lagi

ini isu panas tanye nk tido. Bayangkan lah nk menuntut RM2 000 000 000 000 000, sape nk tido kan. Tapi 100 000 orang dapat kumpul...perghhh. kite smalam baru nk cecak 3000 je kan

Anonymous said...

eH, kenape gmbr 2 org kat sebelah nazrie raihan tu kene tutup? korang ade lakukan bende yg memalukan ke? atau korang tak nak jual muke? huhu

musaf said...

pemalu *ahakzzzzz* haha

yellowrose said...

mlm rusydi..rindu giler

otak suci said...

oh jelesnye x dpt g.