.

Wednesday, July 07, 2010

Teluk Kemang random snap

- Bismillah -

Sabtu lepas aku dan kawan2 ke Teluk Kemang, PD. Kitorang join family day ISMA Melaka. Ok ini cerita lain. Singgah Teluk ini setelah sampai untuk lunch. Ada even ape ntah tp sgt menarik bila salah satu event adalah pertandingan makan pizza. Dah la pizza hut ok.


Bila kau tengah lapar, apa sahaja rasa nk makan. Kalau percuma lagi bagus. Adik usu 1 dan adik usu 2 malu2. lepas tu aku da beratur amik minta aku sikit. Ceh.


Bagi aku alat ini sgt cool. xke?


Aku sentiasa suka kiwani ini. Aku tak tahu nama sebenar kipas ini apa, jadi aku beri nama kiwani. Kipas-warna-warni. Aku teringin beli byk2 kemudian letak byk2 kat halaman rumah aku nnt (rumah aku sendiri suatu masa nnt?).

Mamat yg tenagh baring baju putih tu, masa aku datang die mmg mcm tu je. Xberubah2 posisi dan kedudukan die. 2 jam selepas itu aku tgk die mcm tu lagi. Xberubah walupun posisi kepala dan tangan. Aku tak tahulah sebelum ktrg nampak die da berapa lama die mcm tu. Adik2 usu 3 orang ini pun masing2 membuat sepekulasi kenapa orang tu mcm tu. Antara kesimpulan2 yg dapat dibuat adalah, pertama orang tu sebenarnya lumpuh. Kemudian orang tu dah tak larat, penat sgt mandi. Orang tu sedang seronok merasai kesejukan pasir pantai. Orang tu ********* (ada mcm tak elok sikit utk disebut haha). Dan kesimpulan yg paling diterima sekali adalah orang itu sebenarnya adalah duyung. Die baru mendarat dan skrg sedang menjalani transformasi dari ekor ke kaki. So lepas baru berubah die mcm takleh la terus jalan, jdsi kene sesuaikan dulu dengan kaki baru.


Bawah ini pula adalah random shoot.



- Alhamdulillah -

5 comments:

wanderfulmadnificent said...

haha! duyong! :p

musaf said...

=D

Mynie said...

love the last photo! cantik!

musaf said...

tq akak =>

As said...

#3 sangat2 cool
#4 nama tu best, senang cite jadinya :D