.

Saturday, July 24, 2010

The Last Air Bender


Sila tgk review ini


Malaysia lambat sedikit tetapi di sesetengah negara lain sudah ditayangkan. Aku sgt suka cerita ini. Sangat sangat suka. Aku mcm da tgk berulang kali semua tiga2 chapters dan da hafal jalan cerita dan mcm nk tgk lagi skali. Tapi nampak gayanya sebelum tengok movie yg ditunggu2 ini seperti sudah kecewa bila mendapat tahu yg feedback yg diberikan oleh peminat sgt sgt sgt mengecewakan.

T_T

Aku tak faham kenapa Hollywood suka hancurkan cerita2 epic sebegini. Lihat apa sudah jadi dengan Dragonball dan anime2 lain yg di 'real-life action movie-kan' oleh Hollywood. Sangat teruk.


5 comments:

eSafarEE said...

aku dh tgk...mmg sgt sgt sgt sgt sgt1000x mengecewakan....

zaidrais said...

itulah. hollywood cam tak reti nk buat 'real-life action movie-kan'.. kalo jepun, dia realkn cam death note, casshern, etc.. hmpir semua org suka..

zaidrais said...

rasanya bila dia mula nk buat 'real-kn' hero2 mrk, boleh tahan lg.. tp cam airbender, xsure korea @ jepun asal ceritanya, tp bkn d'buat' mrk yg pasti.. cam dragonball, jepun nye.. bg hollywood, hancur terus..

musaf said...

avatar mmg nickelodeon punye. So us lah. Tp antara org lain bengang sbb die nk sgt gune pelakon hollywood jugak. Obvious kot avatar tu lbh kpd asians punye watak n story line. Dan byk budaya2 ketimuran. tapi tu sume takde. teruk

zaidrais said...

oh, gitu...