.

Sunday, June 27, 2010

1 hour experience with musaf t o u c h hagagagaga -.-'

- Bismillah -

ok fine tajuk mcm xleh bla sket hagagaga. Watermark pun tiru org jugak hagaggaa lagi.
-.-'

Al kisah ptg tadi aku dan Zaid Rais saje2 sembang2 turun kan ilmu fotografi kepadanya. Sambil si Tariq yg sedang sibuk menjaga booth Telaga Biru di kompleks PKNS Shah Alam. Selepas sembang2 kami pun pusing 1/5 tasik. Malas nk peluh2 pusing satu tasik penat okeh. Dan sepanjang perjalanan kami pun ambil lah gambar mempraktiskan apa yg dah belajar. Sekadar candid dan tangkap gambar apa sahaja yg ada di sekeliling. Asah mata (?). Aku da janji nk letak gamba ape yg aku amik kat blog dan die pun da janji. Skrg kite tunggu gamba2 Zaid pulak.


Nway Zaid, gambar yg ke-5 adalah panorama yg dijanjikan. Kan kata senang je nk buat. Tak kesah la bot tu gerak atau tidak. Ada je cara. Oh ada few gamba yg di edit sket. Saje tambah tone kasi ada mood ehehe. Oh dan bnw sket2.Bnw yg ke-3 dari last tu pun yg kata sesuai tadi buat bnw. So itulah hasilnye. Teruskan sembang2 dan selamat beramal =]


- Alhamdulillah -

8 comments:

Haluan Kiri (Supporter kental chot) haha said...

boleh jugak buat haluan kanan ke utk chot vs mukhlis. haha. gmba first best!

musaf said...

ok lah lepas nih buat haluan kanan lah. tak pun atas atau bawah. eh depan dan belakang (?) eh tengah mcm best (?) hagagagaga

[ AlexumaR ] said...

selalu cakap pasal mood and tone

tapi kengakdang aku tak rasa mood . only cam see tone

musaf said...

bergantung macam mana anda menghayati gambar dan minat jenis gambar bagaimana. xsemua sama =]

wasn't me said...

huish...gambar first memang terbaik kali nih. suspect sama mu.. terserlah kegembiraan kanak2 ribena itu secara natural. eh, tapi kenape ade gambar yg kureng soleh tu sheikh? enta ni byk sgt main ni.....huhu

otak suci said...

suke gmbr 2nd n 4th!

Nono Fara said...

suka gambar kaki! :D

musaf said...

=>