.

Saturday, December 19, 2009

Tere

- Bismillah -


Di suatu petang...

Azlin : Ajar aku main Rubics, pali kata kau tere, siapa ada tutorial kat blog lagi. Aja aku sampai tere. Ada orang cabar aku
Aku : Haaa..
Azlin : Ajar aku download, kau tere
Aku : ....
Azlin : Ada game chess tak, ada orang cabar aku. Aku nak berlatih
Aku : xada. Tapi kalau nak main dengan aku boleh je, aku pernah jadi ketua pasukan chess kolej dulu. Tp dulu lah, skrg da lama tak main.
Azlin : mana kau belajar haa semua mende2 nih. Tere la kau. Ajar aku!

ye keee -.-'
kenapa aku rasa takde ape2 pun

_______________________________________


Di suatu petang...

Aku : wahh lawa rambut. Ko pakai wax ke?
Abg guard : ape tu? aku pakai gatsby
Aku : oh gell la eh?
Abg guard : xtahu la aku. Ko mcm tere je. Tapi rambut ko asal biasa je.

-.-'

____________________________________


Suatu malam ketika aku sedang mengambil gambar di sebuah taman

Apek : Lu ada gaya la. Lu mesti tere ini amik gamba
Aku : xde lah uncle, hobi sajaaa
Apek : yaaa ka. I tahu orang mcm u manyak bagus mmg takkan bangga2. Boleh ajar uncle ka?
Aku : biasa2 saje uncle. Uncle nak belajar apa?
Apeh : Oh tapa la. Tolong ambilkan gambar uncle sama ini untie. Bagi nampak itu belakang haa.

kenapa x ckp je nak mintak tolong amikkan gamba
-.-'


____________________________________


ok aku kenapa aku suke sgt buat muke ini ---> -.-'

-.-'



- Alhamdulillah -

5 comments:

Perempuan beremosi tinggi. said...

-.-'

otak suci said...

r
i
a
k
.
p
e
r
a
s
a
n
.

musaf said...

2 manusia yg dengki

luckyme_june13 said...

ecececeh..
pesal byk sgt watak lin???

he~~
ha!!
pintu masuk bukit broga kat ne???

musaf said...

kat pekan broga la..betul2 sblm sampai pekan broga. depan kedai arnab.

sbb azlin byk menyusah kn aku haha