.

Saturday, December 26, 2009

Stresss Maniac

- Bismillah -




ok aku tahu aku mcm da lambat sgt main mende nih. orang lain da lama jemu da main baru aku nak main game yg kene taip laju2 dengan cepat, mampan mantap dan tepat nih. Tapi aku nk saman facebook bole tak sbb buat aku stressss! Paling tinggi stakat sejam aku main nih sampai level 8 je. Aku tgk ada org bole sampai level 38.. sgt tak normal

untuk yg x tahu, anda perlu taip laju2 perkataan yg turun tu supaya xberkumpul. Kalo da berkumpul byk sgt kire kalah la. Oh dan ada fire wind ice slow pape ntah lagi mcm bonus yg akan membantu anda untuk berjaya dengan gemilang dan terbilang dalam game ini. makin naik level, perkataan yg turun makin laju dan makin panjang dan makin stress la jadi. Sekian.

_________________________

*updated*

2 jam kemudian



Ngahahahahaha..ok da kurang sikit stressss ehehehe


- Alhamdulillah -

7 comments:

yellowrose said...

hahha tulun r..tips nye ko kne pandai gune wind ice fire tuh tyme bile..bukan men tibai jek gune abes sume..

musaf said...

dan kne taip laju dan kne ada vocab yg byk kan kan =]

Budak taip laju said...

hahaha... kat atas tu gamba ak kan? no 1 lak tu.. bangge2

musaf said...

-.-
aku kesian kat ko je tu

Bdak yg same said...

tp serius, xleh lawan rekod Fikri. Cmne die score pon ak x faham...

otak suci said...

oh 'matang'nyee!

musaf said...

aku rasa die sbenanye the flash weh

yeeee ni permainan org matang