.

Wednesday, February 03, 2010

Paintball

- Bismillah -

kawan2 aku tgh gile permainan ini. Siap beli barang die lagi http://napshotpaintball.com/. Patut ke aku melibatkan diri?? Tapi siap injured2 pastu mc xdatang kelas ape cite. Pastu ramai xdatang pastu ktrg yg datang ni jd tempat Pfor Viji lepaskan marah dan stress. ok ni nak emoo nihhh!...next time ajak la aku skali supaya aku terlibat dalam golongan orang yg tak kene marahhh ngahahaha -.-'

________________________

Perutusan :

Jejaka2 emosi, Jumaat nih ikut plan seperti yg dah dirancang. Cube lah datang seawal mungkin (ie : lepas asar untuk marinate n sediakan tempat bakar). Atau mungkin aku, lelaki beremosi tinggi dan lelaki emosi tidak stabil akan marinate awal. Tgk lah mcm mana. Nak bawak extra meals amatlah digalakkan okeyhhh

- Alhamdulillah -

4 comments:

[ AlexumaR ] said...

nk itut!!!

musaf said...

ko kat Malaysia ke? ok set je. ajak la sape2 lg kalo nk join. bg tahu aku cpt. msg aku!

[ AlexumaR ] said...

deng aa musaf . aku dah lama kat sini . Malaysia .

musaf said...

hahaha