.

Sunday, May 16, 2010

Haiiiiiiiii..caye apipaaahhh!! caye pn nk menyelit jugak dalam blog pak utehhh

- Bismillah -


Apipah tadi tade la ngade2 mcm baby irin, apipah cume nakal je. Bulu mata caye lebat. Apipah suke makan durian ngan chips.. pastu apipah suke main dekat peti ais, eheheee. jumpe lagii!! tataaa!!

- Alhamdulillah -

7 comments:

suhailsufian said...

salam, musaf taknak try micro ke dkt bulu mata tu, kalau micro mesti jelas clear bulu mata tu :)

anyway nice pic!

musaf said...

dah cube dah. tp bukan kat budak2 lah2. mane derang nk duduk diam. =]

Mynie said...

akak suka!!! mintak permission 'pinjam' buat profile fb sekejap hehe..

tumpang lalu je said...

wah...suhail pon dah terlibat dgn fotography ker? hehe, siap bleh bagi cadangan lg. by the way, apsal rase cam blog ni seperti "blog orked" aje ni??? mgkin sbb byk gmbr kanak2 kot akhir2 ni.... -_-'

p/s: sbnrnye mukhlis dah bagi signal yg die dah bersedia nk dirikan umah tangga tu. malah mgkin dh start practice jage anak2 kecil yg comel2 tu:) heheh

musaf said...

sila2, amik je kak malini tayah mintak pun tape.

Suhail mcm da lama kot. Tapi tgk blog die lebih kpd grafik dan design.

manede tiru orked -.-'
dah tade...eh belum ada anak seniri, pinjam anak orang lah dulu haha.

mana ada signal2 dah. terus terang nk bg tahu nih haaa. da mmg nak kawen pun hagagagaga

suhailsufian said...

nak kata terlibat, erm, masih menggunakan sony ericsson w700i 2.0 mpxl ,lens 4.6mm 1:2.8 kira dlm peringkt mencuba lagi, tkde duit nak terlibat lebih, duit hbs dkt lampin. he he

erm, baik ready dr skrng musaf, jaga anak bukan benda yg senang, tmbh kalau tgh housemanship :)

musaf said...

compact pun apesalahnye. mengambil gambar juga. Photgraphy lah tu.

fuh, itu aku tahu susahnye, tgk anak anak sedara seniri pun ni da tak larat. ape pape pun sblm dapat anak kene kawen dulu la kan. ehehe. IsyaAllah, doa kn aku yg terbaek =D