.

Thursday, May 13, 2010

Gambar

- Bismillah -

1 perkara yg aku tak suka dengan medic UM ialah mereka sgt suka menghabiskan duit pelajar. Sebagai contoh mereka kerap sgt minta gambar. Kejap2 nk gambar. Bape kali da aku kne cuci gambar. Kadang2 cd yg masa amik gambar dulu hilang jd kne amik gambar baru. Tatau la nk derang nk simpan dalam purse ke ape kan. Jadi memandangkan gambar yg aku ambil sendiri lebih lawa dari gambar yg diambil oleh orang di kedai gambar, maka aku pun mengambil gambar sendiri. Cuma masalahnya nk print. Aku cuma ada printer monocolour sahaja disini. Aku pernah bertanya sekali untuk apa gambar2 ini. Dia kata supaya lecturer boleh kenal kita melalui gambar. Lebih mudah. Maka kalau setakat tujuan itu, aku pun selamba lah print black n white. nasib lah labu. Aku da tade duit asik nk cuci gambar je. Nak kumpul duit untuk kawen pulak.

ehehehe~

Baru2 ini ada orang salah sangka yg pemilik blog ini adalah hamba Allah bernama Tariq kerana gambarnya terlalu byk dalam blog ini. Maka dengan 12 gambar aku ini, aku merampas semua blog ini dari dia. Sekian.


- Alhamdulillah -




6 comments:

luckyme_june13 said...

hahaha~~

12??
byk nye??

tp~~
bile postg surgery nnti jgn ko berani gune gamba ni..
mmg ko jd student kesayangan ALIZAN la..(tiap2 kali review die panggl ko n soh tukar gamba)

haqhahah!!

musaf said...

haaaa napeee mcmm tuuu???

yellowrose said...

sian giler..toreq yg dpt nama..

hahah samela ngn katsni..dokte kt sni pon suke mntk gmba nak evaluate.sng nk igt muke katenye..LOL


tp katsni xdela mahal sangat cuci gmba..sebaek.

Nadirah Ahmad Azam said...

hawen..hawen..

KL said...

asal posing tu mcm familiarrrr jeee.haha

musaf said...

haha berjangkit ngan sape ntah -.-'