.

Tuesday, July 14, 2009

more wrong??

- Bismillah -

Petang tadi rakan siber merangkap sekutu Mafia Wars (die punye statement ok, aku meng-iya-kan sahaja) cube bermain teka teki dengan aku. Aku da teka betul da dari mula lagi. Tapi dia tetap keras kepala dan hati nak jugak aku cari seniri (walaupun kat dalam lembut konon-kononnye..haha). Aku pun macam sgt bersungguh-sungguh la mencari dan meneka. Tapi last2 yg aku teka mula2 da betul da. Arghhh!!!! Tekanan!!!! bole kene bipolar disorder aku! (nway...aku rasa bipolar disorder pun derang xtahu tu ape. stakat google or wikipedia je).

Tapi aku rasa aku tetap nak berpihak kepada dia.
knp?
ntah la~
instinct?
mungkin....~
xke berat sebelah?
tapi dah ade bukti~
tapi xde dari dia?
jd jgn la berdiam diri~
hmmm..
see~

- Alhamdulillah -