.

Monday, July 27, 2009

kawen kawen..jom kawen (?)

- Bismillah -

makwid suh aku buat...list batch 9 hira' yg da kawen mengikut turutan. Die nak tengok die no bape. haha~

Ahmad Zul & Ejat - 2006
Azzyati Wahid - April 2008
Ieyka - May 2008
Syamil Salmi - May 2008
Suhail - July2008
Mahfudzah - August 2008
Husna - April 2009
Maryam - June 2009

ok sape next??

Bocho - August 2009
??? - 2009/2010?
??? - June 2010?
Makwid - 2011
Tariq - 2011
Aiman - 2012
Afif - 2012
Basyir - 2012
Musaf - 2013 (phewiittt!! haha...yoyo je)

xpe2, mari kite meng-amin-kan je. aminnn~ (haha)

**yg kale oren yg aku tak kenal ataupun aku da lupe. haha, jahat ke? ape bole buat aku femes, org femes biasa la ramai kenal die tp die tak kenal orang sgt (hahaha..astaghfirullah). Tgk kenal kot. AKu fail la hafal2 nama orang nih melainkan derang hidup dengan aku.

- Alhamdulillah -

13 comments:

[me] said...

wah.bile pakcik2 da sampai seru~

dak pompuan batch 9 bile lg neh?HAHA.

zmk said...

aku tak caye ko 2013... mesti kak dayah akan tolong membaitul muslim kan ko dgn segera..

hehe~

wakil b9 pompuan said...

dak pompuan b9 xabeh lagi nak enjoy.selagi belum pergi semua pulau kat malaysia ni,selagi tu xleh kahwin lagi.

sekian.harap maklum

(haha)

::aRts Of LiFe:: said...

2013??erm.........
ingtkn taon depan..

musaf said...

dak2 pompuan batch 9 tu yoyo je. masing2 konon macho la xnak kawen lagi. padahal sume da pk macam2 n tak saba2 nak kawen. haih~

haha..takkan ok zahrah. kalo die nk tolong mmg da anak sorang da skang. hahaha~

taun depan tu jiahhh~

::aRts Of LiFe:: said...

haisshhhh..mne ble lgkh bendul..
kang de org rase t'gugat plak...
DIA msti da bg green light punye laa..haha

eSafarEE said...

hoho..patutla mlm td ko tny aku soalan ni....hahaha..nasib baik aku x reveal ape2...HAhAhAha...~save

kaya ball said...

eleh..blah la musaf.dia tu menggatai je manjang.2013 la sgt

musaf said...

DIA? dia ok jee..haha =p

::aRts Of LiFe:: said...

alamatnye kene tuka cikgu dota la taon dpan..hahaha

musaf said...

-.-'

otak suci said...

dia ok jeee??
wwwoooohhh!! haha~

musaf said...

haha sebuk la BIBOT!!