.

Saturday, July 25, 2009

IMEC 09 - dapat hadiah!

- Bismillah -

Lari sekejap dari kolej untuk ke Hotel Putra KL tgh hari tadi untuk penyampaian hadiah photography competition tuh~

Hotel Putra Kualan Lumpur (betul2 depan IJN dan sebelah Pusrawi)

Sebab aku di mesej untuk daftar jam 1 ptg, aku datang la jam 1.15pm, 1.30pm aku masuk nak daftar tapi pendaftaran masih belum dibuka -.-'

Jadi pergi cari makanan dulu di cafe Perpustakaan Negara
(gamba xde kaitan -.-')

-.-'

2.30pm aku masuk daftar dan duduk

=> hikhikhik (malu2 bibot)

Sgt banyak meje kosong, Makanan pun sangat banyak lebih. Sebenarnya aku tak tahu sangat majlis apa nih. Datang untuk amik hadiah dan makan je. haha..

Buffet!!

Ciss..Usamah pun ade, xbg tahu pun nak datang padahal da tahu aku nak datang. Die ngan kump nasyid ape ntah buat persembahan. Lagu last tu xsedap la samah~

Layan~

=D

eeeeee..geramnye aku ngan photographer yg amik nih. Haish, saba2. haha..jangan terasa pakcik, xpe2. Kite improve same2 okeh! hehe~

hah! mamat ni pun ada. Menang no 1 pulak tu untuk kategori video ape ntah

Photography no 3

Photography no 2

Photography no 1

Sejujurnya aku rasa yg no 2 labih layak untuk mendapat juara. Bukan la tak puas hati kn sbb aku pun masuk mcm x sengaja je, dan siap da lupe aku penah masuk pastu termenang pulaklan. Tapi anda yang melihat boleh menilai sendiri rasanya.

ohh..aku terdenga pakcik2 vip puji2 okeh gamba aku....wahahaha (astaghfirullah~)

Ni salah satu babak dalam video hasil ciptaan Syed israaq. Dan part ni part fevret aku. Lighting die whooaaaa~ (cisss la syed israaq cube racun aku!!!!!)


_________________________



- Alhamdulillah -

18 comments:

ark said...

eh.. bukan aku ke bagi website tu sruh ko msk..

aa pe lagi. mane habuan aku.. haha

musaf said...

heloo..aku da tahu lama da senanye~

[me] said...

bro.bpe kali i nk ckp.u mmg makin cute la skang.tgk gmbr last tuh.eeeeeeeii.geraaaaaam.HAHAHA.weh nk habuan jugak.penat ni puji tak ikhlas.

musaf said...

-.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-' -.-'

tapt ..tapi...part i punye tu kecik je.. bukan yg tembam2 part tu ke baru kiut?? hahahaha~

eSafarEE said...

huhu...kenape ade gamba aku tgh 'layan' di sini...segan wooo...
anyway betul ke lagu Kembali x sedap..? one of the best in uia tu lagu tu(prasan jap)...xpe2..nanti aku maklumkan pada pencipta die komen ko tuh...bia die ubah sket.

yellowrose said...

mne pegi shoutbox kt tepi?huhu
ish.gmba yg menang no 1 tuh basic sgt..ape yg seninye..huhu kalo aku jd judge no 2 tuh lg ok la..

Anonymous said...

no 1 ketenangan..haha
no 2 semangat..ermm
no 3 persahabatan..tkeng kesah silam ke??

eleh nasib baik abg usamah yg nyyi kalo en musaf yg naik pets tu nk nyyi mau roboh banggunn tu...byk commt lak..sedap2 abg usamah

musaf said...

samah - haha..aku sebagai audience itu la yg aku rasa. sbb aku compare ngan 3 lagu sebelum tu kot.

asma' - haha. tahu xpe. tapaham aku

sapekohaaa - bia aa orang nk komen. supaya boleh diperbaiki. kan samah kan. huh~

Kisah lama? errr..err.kisah ape? haha~

otak suci said...

ceh. pg gak. hadiah pe? hadiah pe??

musaf said...

=]

Anonymous said...

erm..hahaha gamba ahmad lagi nmpk dari gamba musaf..pandai pakcik cmera tgkp...

anony said...

leh tau tak sape pemenang no 2 tuh

musaf said...

ahmad?

tak tahu...

Anonymous said...

ceh juara no 1 pun x tau nma ke
syed ahmad israaq la

musaf said...

-.- ....sejak bile pulak org panggil die ahmad

Anonymous said...

Tahniah!!!!

akiN aMar said...

TAHNIAH..;)

musaf said...

terima kasih =D hehe~