.

Sunday, August 02, 2009

1 Ogos 2009

- Bismillah -


Sekitar kenduri kahwin Salman. Aku g pakai baju kemeja hitam lengan panjang. xke panas -.-'. kat lua mmg la sentiasa nampak cool kn, tp kat dalam da hujan taufan da. haha. Alhamdulillah, aku rasa aku da cube yang terbaik. Nak compare ngan Saiful Nang memang lebih baik jgn ngade2 nak compare lah kan. Kasi chan la kat diri sendiri, 1st timer katakan.

Dari jam 1130 pagi ke 530 petang. Fuh. Xpe2, kutip pengalaman. Tapi yang bestnye tadi air bandung aiskrim soda die sgt best. Dan daging die pun lembut2. Ohh..ayam golek pengantin aku x sempat nk rasa. Da la byk lebih (haha~). Ciss..

Tahniah Salman & Wife (lupe nama..haha)


Muallim Rusydi : "Enta bila lagi Mukhlis?"
Aku : "Err..ana ada setahun lebih lagi muallim belajar"
Muallim Rusydi : "Ooo..memang macam tu ke syaratnya ?" sambil menggenggam erat tanganku dan jelingan mata yang penuh makna.
Aku : ..... (kelu) T.T


_____________________________


(Gamba tiada kaitan)..tadi sebelum pulang ke kolej, aku singgah giant, kemudian beli air di gerai sebelah giant yang ada jual bersama Steamboat. Aku beli air cincau 1. Bg RM10. Makcik tu xde duit pecah. Jd aku terpaksa beli steamboat RM4 padahal aku da kenyang. Da la pedas dan xsedap steamboat tu. tak ke ....$#^%^%* T.T

_____________________________


Aku baru tahu ada duit kertas RM50 baru. haha~
(batak kejap)


- Alhamdulillah -

17 comments:

Anonymous said...

tunjuk aa sekeping gambar pgntn...
gamba keris je?

eSafarEE said...

hehehe..aku siap dh gune 4 keping rm50 baru da...

[me] said...

eleh.ckp jela nk tayang duit upah.haha.

otak suci said...

otak suci : betol tuh mualim. ana memang setuju. mukhlis da tahap wajib kawen da neh. ana setuju sangat.

haha~

musaf said...

manada... ni mak bg ok~

bibot : -.-'

Anonymous said...

gamba x jadi tu yg dia letak keris je...sbb tu je yg paling lawa yg leh dia buat..

musaf said...

=]

Miwqa said...

uik tak kabo, klu tak boleh join cari pengalaman jugak nih

::aRts Of LiFe:: said...

erm..muallim tuh lebih memahami..

(spatotnye da branak lime pon pak cik niyh)

zmk said...

nk tgk gamba! lama tak jmpe sedare mare ku.. sobsob..

rusyd said...

chak ba...abg cuba carik kat duit tu yg ade gamba pokok2 tu yg dia ada tulis bank negara...tulisn dia kecik2 je..

musaf said...

kalo jumpe hannan nk blanja abg ape? hehe~

hannan said...

x yah blanja...hari tu dah blanja kira okeh ar...

musaf said...

bile hannan blanje plak?

rusyd said...

eh dah blanja la..isk ckp je lbh..dah jumpa blm?

otak suci said...

blanje blanje blanje.

abc sksyn 2 maneee??

musaf said...

-.-