.

Tuesday, June 12, 2012

Avatar TLOK




kene sebut jugak kat sini

AVATAR THE LEGEND OF KORRA sgt awesomeee!!!!!!!!!!!!!!!
Jalan ceritanya berkembang dgn sangat baik.
Knnflik pun berkenbang dengan sgt baik.
Setiap episode mmg tak mengecewakan langsung.
Mmbuat penonton mekin tertanya-tanya.

Konflik dalam new team avatar cintan cintun tu walau aku tak minat sgt tp still awesome.
Aku harap derang tak berpecah sbb cinta 4 segi dan Asami tak keluar dari team Avatar.

Bloodbender tampa full moon pun mcm blood line punye ability pun sgt awesome!
Toph Beifong sebagai pengasas metal bending awesome! 
Anak2 Tenzin pun sgt awesome!
Konflik cinta monyet Tenzin dgn Cheif Lin Beifong hahaha pun awesome!

Paling misteri adalah Amon.
Seryesly sapa dia sebenarnya. ana boleh ada dua avatar dalam satu2 masa.
Takkan dia adalah avatar jahat?
Avatar boleh jahat ke?
Omaigod tak pun jgn kata dia itu salah satu jenis ability baru pulak selain 4 unsur asas tu?
tak pun dia masuk spirit world curi ability tu?
Omaigod!
Byk sgt possibility nih
.______.


Senang cerita semua lah awesome!
Skrg da episode sembilan.
Sampai episode 12 kemudian masuk Book 2 pulak yg ada 14 episod.
Tak sabanye >_<

hihi



Family chart Avatar hihi

.

2 comments:

Mynie said...

kitorg pun follow jugak. dgn munief and afiefah sekali hehe..

what i like is story dia mcm dah target utk level tinggi sikit berbanding aang dulu. seolah-olah nak cater utk kids tengok aang dulu skrg dah grow up sikit.. tu sbb ada plot cintan-cintun yg akak pun kurg gemar... konflik pun semakin ganas. ada politik jugak.

musaf said...

yessssssssssss sgt betul!!!!!!!!!!!!!!