.

Thursday, August 12, 2010

Love Allah Love Rasul

- Bismillah -

Aku baru tahu Inteam ada lagu yg bukan cinta sayang kasih etc yg sedap untuk didengar haha. Aku terjumpa selepas membuka blog adik #5. Biasalah ahli KTI~ Oh sebut pasal KTI, masa aku ngan Tariq jd fesi budak sekolah join geng2 KTI, masa mula2 jumpe salah sorang geng KTI, Tariq pun berkata : "Kitorang bukan KTI tapi kitorang tahu la KTI tu ape". Aku dah nk tersembur dah sbb 3 saat sebelum itu aku baru beri tahu kat die KTI tu ape. Die pun satu, tayah la kot nk mention mende tu. Nampak sgt baru tahu -.-'. So mcm 3 minit selepas itu mcm masing2 diam awkward.


Ini adalah lagu yg aku terdengar itu..


Setelah membuat pertanyaan kepada encik Google, rupanya lagu ini antara lagu dalam album terbaru Inteam untuk keluaran album 2010, Inteam - Love Allah Love Rasul. Sedap juga lagu2nya. Aku rasa album ni mcm da lama da kut keluar sbb aku ada la terperasan beberapa lagu yg aku dah berulang kali dengar kat IKIM. Cuma masa dengar kat radio aku tatau la lagu ape, layankan saja. Skrg dah boleh ckp, "Oh lagu inteam rupanye". Sebelum ni setiap kali aku denga adik aku denga lagu inteam dalam hati mesti mcm ckp, "euuwwwww inteam". Takde la ckp kuat2 kang kecik ati lak kan. Tapi sbb skrg lagu inteam da mcm takde cintan cintun kasih syang cinta kekasih dan aku merasakan lebih bermanafaat, maka aku dah tak ckp mcm tu dan skrg aku pun mcm da layan dengar jugak. Adakah aku patut join KTI juga?



Download full album here~

InTeam - Love Allah (2010)
http://rapidshare.com/files/412403848/In_Team_-_Love_Allah_Love_Rasul__2010_.rar.html

Kemudian aku terjumpa juga lagu ini. Tatau la Album tahun bila punye. Pun mcm ok juga.
Inteam & Unique - Nur Muhammad
http://rapidshare.com/files/412404017/Inteam___Unique_-_Nur_Muhammad.rar.html

Dan baru2 ini aku ada byk upload lagu2 nasyeed dan Al-Quran mp3. Ada yg org request ada yg aku mcm saje2 nk upload. Sila2 lah jenguk dan jika berminat silalah download.
http://musaf-dd.blogspot.com/


- Alhamdulillah -

6 comments:

ibnu_zurai said...

huh...apsal tiba2 sebut name org ni.tapi sebab posting kali ni utk sampaikan kebaikan ,kite buat donno aje laa

musaf said...

haha

Nadirah Ahmad Azam said...

ibnu zurai ni tariq ker?

kakcik ada album NUR MUHAMMAD (2010). best, ada lagu india + cina. kalo nak, sila la balik rumah..

musaf said...

helooooooooo da ada okaaaay -.-' ..siap da letak link download lagi bawah tu

Nadirah Ahmad Azam said...

download buat ape..

musaf said...

buat ape ape. denga la -.-'