.

Monday, November 09, 2009

Kota keriangan - Ceritanya

- Bismillah -

Sambungan cerita photoshoot d genting.

Siang itu sangat berkabus, petang pula hujan. Cuaca begini sedikit menghampakan kami berempat terutama Qayyum dan aku. Selesai solat asar kami pusing2 di dalam banggunan indoor theme park. Waktu ketika itu sudah 6.50 apabila kami mula bergerak semua ke kawasan belakang hotel, di tepi gaung dengan harapan mengambil gambar matahari yang bakal terbenam. Tapi sekali lagi kami dihampakan bila awan begitu tebal sehingga biasan cahaya matahari pun tidak kelihatan.

Siang melabuhkan tirai, digantikan dengan malam yang cukup dingin.Tariq dan Zuhri membuat keputusan untuk melihat dan menunggu sahaja dari dalam banggunan. Bagi aku, kesejukan bukan penghalang, aku tetap pegi ke tepi gaung.Alang2 da datang jauh2 kan.... Tak lama kemudian Qayyum turut serta datang mengambil gambar.

(SILA KLIK PADA GAMBAR UNTUK RESOLUSI YANG LEBIH MEMUASKAN!)



Sangat tak sangka yang KLCC boleh nampak dari puncak Genting Highland. Time ni la da mule amik gamba tak igt masa. Akibatnye terlari2 mengejar bas.










- Alhamdulillah -

6 comments:

wow said...

subhanallah

great shot! very well captured!

otak suci said...

gambar kerete gantong tuuuhh, terbaaaeekk!!

cun abesss..

Mynie said...

paling suka yang ketiga!

Izzatil_Arshad said...

me too! suka yg ke-3. subhanallah. =)

musaf said...

ehehehe~

Anonymous said...

suka no 5

sgt cool and artistic.unique!