.

Monday, March 22, 2010

Tahniah Harith Mahmud

- Bismillah -


Sabtu

Antara yg menarik di Pesta Buku Antara Bangsa 2010

Dato' Lat

Sape ntah, tp mcm die cakap2 so aku assume die femes lah kot.

Ok sebenarnya mcm tak menarik sgt pun, jika nak dibandingkan dengan pesta buku sebelum2 ini. Macam banyak tak ada macam sebelum2 ini. Aku pulang dengan tangan kosong setelah 2 tujuan utama aku datang ke sini tidak dapat diperolehi.

Petang tu aku ada misi 'date' dengan nafis.


Ahad
21/3/2010

Fuh..pegang je pun da berpeluh2

Tahniah abg Harith. Ahad depan jiran abg Harit pulak.
Oh daging die sgt sedap. Terpaksa tambah ehehe.
 Aku igt nak buat list lah makanan2 sedap dan kat mana aku boleh cari utk kenduri kawen aku akan datang. Antara yang pasti setakat ini ABC Pegaga King makcik Mona. Hari tu da ckp ngan die haha. Jus Mangga kat kedai ABC frodo masih dalam pertimbangan. Nasi pataya Rasa Sayang pun mcm patut consider. Oh lepas tu nasi Lemak Pak Lang kat Andalas. Fuh terbaek! Ye lah, kenduri kawen asik makan nasi minyak pastu ada lauk ayam masak merah, kadang2 ayam goreng n daging. Pastu buah tembikai. Standard. Skali skala nasi lemak ngan nasi pataya daging merah mcm best.

ok berangan -.-'

Terbaek la abg Hanep!


- Alhamdulillah -

4 comments:

yellowrose said...

pastikan nnti byk2 sket ek stok ABC tuh tyme knduri nnti...!uuu sdapnye abc.

otak suci said...

nak buat list makanan utk kenduri..
-_-'

musaf said...

haha abc tu jgn riso. konfem ade. da ckp da ngan makcik mona hagagaga

bia laaa, dengki

otak suci said...

cendol cendol pak akob!