.

Monday, November 05, 2012

7 tahun setengah.


- Bismillah -


=D

Itu je la yg aku boleh komen ehehe.
Cuma orang yg sama2 fail, sama2 susah senang dan sama2 lulus je faham bertapa syukurnya bila lulus. Majoriti orang lain suruh berhenti ambil gambar, stop bisness, jgn buat itu ini dan fokus stadi sahaja. Namun Alhamdulillah, aku buat apa yg aku rasa terbaik untuk aku. Dan ia sgt sgt sgt tidak senang dengan cara yang aku buat ini.

Khas buat kawan2 aku yg sama2 fail dan sama2 lulus (walaupun korang xbaca blog ni),
TERIMA KASIH!!!!!

Dan Terima Kasih juga buat yg mendoakan.

Namun pun begitu, ada 3 orang kawan aku yang tidak lulus. Yang seorang tu lagi lama, sudah 8 tahun setengah. Dan bila fail kali ini, sudah masuk 9 tahun. Harap2 dia akan lulus untuk exam yang akan datang. Sebab kalau tidak lulus juga, mungkin dia akan ditendang keluar.


- Alhamdulillah -



3 comments:

Mynie said...

alhamdulillah. tahniah :) akak rasa mukhlis dah banyak belajar drpd pengalaman terlibat dlm photography, bisnes etc, so i fully support. benda yg kita belajar, bukan dlm bilik kuliah je.. there's more to life than a degree :)
all the best!

musaf said...

=D

Anonymous said...

alhamdulillah..doa gak kat yang fail mudahan dimudahkan urusan awak dunia akhirat i ll pray for ya insyaallah