.

Thursday, July 19, 2012

mukhlis.ahmadazam@yahoo.com


- Bismillah -

Ok sebab abg aku punya email 'hanief.aa', so aku pun igt nk tuka je terus dari 'mukhlis.aazam' ke 'mukhlis.aa' sebab lagi mudah. Better tukar cepat sebelum byk guna untuk mende2 lain dan aku pun nak daftar syarikat enterprise hihi. Jadi aku pun ke mail option untuk tukar..___________________________.


Ok sgt stress. Aku tak tahu pulak ada limit 2 kali je tuka. Dan sebelum buat ini kene delete dulu email address tambahan yg da buat tu. So skrg email 'mukhlis.aazam@yahoo.co.uk' da xleh guna. Arghh lecehnya mcm nih.

So aku terpaksa buka akaun baru dengan email 'mukhlis.ahmadazam@yahoo.com'. Walaupun panjang tapi aku rasa orang lagi mudah nak ingat dari 'mukhlis.aazam'. Dan aku risau orang silap bahagian 'double a'. Tapi sebab leceh nak buka byk2 email setiap hari, jadi aku set kan supaya setiap email yg aku dapat di 'mukhlis.ahmadazam@yahoo.com' akan dapat pada email utama aku iaitu 'eng_0102mat@yahoo.co.uk'. Malah aku boleh reply dan hantar email dengan email address dari email satu lagi juga. Jadi tak perlu buka byk2 email.

Aku try gmail pun da takleh 'mukhlis.aa'. AKu tak nak guna domain yg tak femes sbb nnt orang susah igt. So buat masa ini guna je email ini dulu, dah dapat domain lain mungkin aku boleh add another email 'mukhlis.aa' dan buat mcm ini juga, jadi boleh buka 1 email sahaja.

Ada sesiapa ada idea domain yg terkenal dan mudah lain?

hmm hotmail aku tak cuba lagi.
domain lain?


- Alhamdulillah -